fbpx
M

Your pet’s health and well-being, are our top priority.

Lit sed The Best in dolor sit amet consectetur
PO BOX Collins Street West
}
Mon - Sun: 8AM - 8PM
+123 4567 890

Bővebben a szakmai oldalamról

Mester Viki vagyok, és ha a főoldalon írt pár mondatot már elolvastad, akkor azt is megtudhattad, hogy okleveles kutya- és lómasszázs terapeutaként működöm :). Az utóbbit a floridai Animal Rehab Institute-nál, előbbit pedig az IAAMB/ACWT által minősített Ebcsont Masszázs Odúnál szereztem (ezt és egyéb képesítéseimet is alább görgetve láthatod).

Gyerekkoromban nem kevés állat között nőttem fel, több kutyánk és cicánk, 5 évig pedig egy lovam is volt. Jelenleg egy mentett cicának, Sütinek vagyok a tulajdonosa, illetve sok időt töltök sógornőm francia bulldogjával, Dobbyval is.

Hogy elinduljak ezen az úton, ők inspiráltak a leginkább, illetve volt lovam, Lali, aki örökre „megmérgezett” a lovak szeretetével.

Hiszem, hogy az alternatív megoldások a nyugati orvoslás módszereivel együtt alkalmazva tudnak szuper eredményeket hozni, és ez fordítva is igaz. Így hát nem kérdés, hogy szívügyemnek tekintem azt, hogy ez minél elterjedtebbé váljon a négylábú gazdik és tulajdonos körében, akik ezzel még minőségibb, boldogabb és nagy eséllyel hosszabb életet tudnak biztosítani kedvenceiknek.

Képesítéseim, amiket eddig szereztem

Népszerű kezelések

Ált. rehabilitáló kezelés

Senior kutya masszázsa

Bénult kutya kezelése

Kapcsolat

+36 70 590 1300

Budapest és szomszédos városok